» Elhelyezkedésünk
» Kapacitás
» Teríték
» Élő zene
» Díjak, elismerések
» Képgaléria

Az Alabárdos Étterem és Söröző 1985 óta a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség által Védnöki Táblával minősített vendéglátóhely, szakemberei kiemelkedő munkájuk végzésével biztosítják a gasztronómiai értékek, az étkezési kultúra fejlesztését és megismertetését, ezáltal támogatják, és kiemelt figyelmet fordítanak a konyhaművészetre.

A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Elnöksége és Mesterbizottsága Krupla József étteremvezetőnek 2004 évben Éttermi mester címet adományozott. 2008 évben pedig az egyik legmagasabb rangú elismerést vehette át az Elnökségtől, a magyar éttermi kultúráért Schnitta Sámuel díjban részesült, amelyet olyan szakemberként méltán érdemelt ki, mint 25 éve folyamatosan gyakorlati szakterületen tevékenykedő vendéglátós, aki munkásságával példamutatóan szolgálja vendéglátásunkat és szállodaiparunkat. Ugyanilyen odaadással ápolja hagyományainkat, és tevékenykedik az oktatás, az utánpótlás nevelés területén.

A magyar éttermi kultúrának a kor követelményeinek, továbbá kihívásainak megfelelő őrzését mind a magyar, mind a külföldi visszatérő vendégeink igazolják. Köszönjük!
 

3530 Miskolc, Kisavas Elsõsor 15. • Asztalfoglalás: +36-30-9587-521